Terug naar overzicht

Ben je op zoek naar goedkope merkschoenen? De mooiste deals voor dames vind je bij 95percent. Door ons duurzame concept kunnen wij onze merkschoenen goedkoop aanbieden. Wij herstellen retourparen van jouw favoriete winkels en zorgen ervoor dat jij een duurzame deal kan scoren.


Duurzame, betaalbare merkschoenen

Jouw favoriete retailer wil jou altijd de beste en mooiste merkschoenen aanbieden. Een schoen met een veterringetje los of een klein scheurtje die 1 dag is gedragen kan niet opnieuw worden verkocht. Dat is zonde! Daarom mogen wij deze merkschoenen kopen voor een goedkopere prijs dan de originele prijs. Dit zorgt ervoor dat wij mooi betaalbare merkschoenen aan jou kunnen aanbieden. Lees hier meer over hoe wij werken.


Welke merkschoenen?

Het is altijd weer spannend welke merkschoenen wij een nieuw thuis kunnen geven, Wij ontvangen vaak mooie kwaliteitsschoenen van winkels zoals Omoda en Van den Assem. Het zijn vaak uiteenlopende populaire merken, zoals Nubikk, Mace, Pertini, Adidas, Maripé, Copenhagen, Toms, Tommy Hilfiger, Poelman, Lina Locchi en Signorini.