Terug naar overzicht

Onze 95-winkel

We hebben leuk nieuws. We openen eind januari/begin februari onze eerste echte 95 conceptstore in the heart of Amersfoort!

We zijn op dit moment druk met alle voorbereidingen: van de verbouwing, voorbereiden van het personeel tot het bedenken van een gave openingsactie.

Onze prachtige winkel komt in een bijzonder mooi & uniek monumentaal pand aan de welbekende Langestraat 53.
In deze winkel gaan we speciaal geselecteerde 95-collectie verkopen, bestaande uit refurbished dames en herenschoenen. 


Exclusieve 95-store collectie

Al onze schoenen zijn uiteraard uniek. De exclusieve collectie die aangeboden wordt in onze winkel in Amersfoort, vind je niet terug op de online store. Het is daarom ook niet mogelijk om items van de online webshop te retourneren in de winkel. Gebruik hiervoor de standaard retourprocedure (klik hier) voor meer informatie.

Stephan de shopmanager en zijn team verwelkomen je graag van maandag tot en met zondag in deze prachtige winkel. Het 95-team adviseert je met plezier over de juiste aankoop afgestemd op jouw wensen. Ook voorzien we je van advies om je eigen schoenen te refurbishen/herstellen.


Jouw footprint doet ertoe

Naast de exclusieve 95-collectie kun je jouw eigen schoenen ook een stoombehandeling en schoenreiniging geven. Zodat jouw gedragen sneakers of laarzen er weer als nieuw uitzien en je ze met plezier langer kunt dragen!

Ook voor reparaties kun je terecht in onze 95-store. We beschikken over de juiste materialen en machines om schoenen te herstellen. We focussen ons daarom op alle schoenen en niet alleen die van onszelf.


Actie

Bij aankoop van een nieuw paar schoenen in onze 95-store, kun je je oude schoenen voor een speciaal tarief van 25 euro laten reinigen. Wanneer je buiten deze actie om je schoenen langsbrengt voor een reinigingsbeurt, betaal je 35 euro per paar.

Jouw footprint doet ertoe, daarom verwelkomen we je graag in onze 95-store right in the heart of Amersfoort!

Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates over de verbouwing en de feestelijke opening!